Skip to content

Logodesign

Logodesign

UW ZAAK, MIJN ZAAK helpt u graag met de herkenbaarheid van uw bedrijf.

Als u een eigen onderneming heeft, dan wilt u dit ook graag laten weten!

Het logo van een onderneming is dan ook van groot belang. Het zorgt voor een eerste indruk. En die eerste indruk kunt u maar 1 keer maken! Uit uw logo moet zoveel mogelijk direct blijken wat u doet. Niet alleen op het web, maar ook bijvoorbeeld op uw factuur, op uw (bedrijfs)wagen, op uw bedrijfspand of wat voor een grafische uiting dan ook. 
 
Logodesign
Op basis van uw wensen stelt UW ZAAK, MIJN ZAAK een eerste concept op. Dit concept (logo mock up) laat globaal uw toekomstige logo zien. Het wordt (als u het wilt) in verschillende kleuren gemaakt. Dit kan ervoor zorgen dat het logo er opeens heel anders uitziet. Uiteraard wordt het concept aan u voorgelegd en (indien noodzakelijk) wordt het aangepast op basis van uw terugkoppeling. Bent u er helemaal tevreden over, dan zal het logo verder worden uitgewerkt.
 

Heeft u ook een logo nodig?

Wilt u meer weten over een logo van UW ZAAK, MIJN ZAAK ? Laten we dan eens bij elkaar gaan zitten. Met een kopje koffie of thee erbij. U geeft uw wensen op en we delen ideeën. Samen verhogen we uw herkenbaarheid.