Skip to content

Plan van aanpak

Als je met UW ZAAK, MIJN ZAAK wilt samenwerken, dan is dit het voorstel om te komen tot de website voor jouw en je bedrijf:

 • Kennismaken

  Laten we kennismaken met een kopje koffie of thee. Tijdens ons eerste gesprek gaan we in op wat je wensen zijn en de mogelijkheden om deze zoveel mogelijk te realiseren.

 • Offerte

  Naar aanleiding van stap 1, kan UW ZAAK, MIJN ZAAK je een offerte aanbieden. Zo weet je waar je aan toe bent. Ook dat is natuurlijk erg belangrijk. 

 • Eerste ontwerp

  Als de offerte ondertekend geretourneerd is, gaat een eerste opzet beginnen. Wat we samen besproken hebben, wordt in een ruw ontwerp (mockup…op papier) gezet. Zo kunnen we snel zien of alle items aanwezig zijn. Als er van de kant van UZMZ aanvullingen zijn, dan zet ik dat in deze fase er al bij.

 • Overleg

  Nadat de mockup (oftewel concept) gemaakt is, gaan we natuurlijk even om te tafel zitten om te horen of het naar je zin is. Op deze manier komt niemand voor verrassingen te staan. Dus wil je er toch wat bij of verwijderd hebben, dan kan dat uiteraard. Daartoe dient deze fase ook! 

 • Bouwen website

  Ga je akkoord met de opzet, dan gaat de echte bouw beginnen; de website wordt gevuld met teksten en beeldmateriaal. Tussentijds houden we natuurlijk contact en kan je de voortgang volgen. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. 

  Vanaf het Basic pakket, krijg je in deze fase een factuur voor aanbetaling van de werkzaamheden. 

 • Oplevering website

  De gehele website is klaar. Hij kan live gaan….. Gedurende één (1) maand kan je nog kleine wijzigingen doorgeven, waar geen kosten aan verbonden zijn. 

  Heb je gekozen voor een website, waar je zelf het onderhoud van zal doen? Dan krijgt je nog een handleiding mee, die je snel op weg helpt om zelf je website te beheren. 

  Je krijgt in deze fase tevens een factuur voor of het restbedrag of (in het geval van termijnbetaling) de volgende termijn.

 • Eventuele nazorg

  Heb je gekozen voor een website MET onderhoud, dan wordt er regelmatig een backup gemaakt van je website en zullen de gebruikte plugins geupdate worden. Dit valt onder het onderhoudscontract dat je met UW ZAAK, MIJN ZAAK hebt afgesloten. 

Dus neem gerust contact op voor antwoord op al je vragen

Wil je meer weten over hoe UW ZAAK, MIJN ZAAK werkt? Neem gerust contact met mij op en dan gaan we een afspraak maken om met elkaar te praten. Gewoon informeel / vrijblijvend, kopje koffie of thee erbij.