Skip to content

Wie er achter UW ZAAK, MIJN ZAAK zit?

Nou, dat ben ik: Wendy van Well Groeneveld

Ik heb een ruim 25 jarige loopbaan achter de rug bij het grootste Nederlandse telecommunicatiebedrijf. Daarna heb ik ook nog bij een aantal kleine bedrijfjes gewerkt. UW ZAAK, MIJN ZAAK heb ik in 2011 opgericht. Zo maar…. omdat ik leuk vond. En omdat zo nu en dan mensen aan mij vroegen of ik een website voor hun kon maken. 

Eerst hobby…nu verslaving?

Ik ben altijd al ge├»nteresseerd geweest in hetgeen zich op het internet afspeelt. En ik ben altijd wel iemand geweest die zich “druk” maakte over de opzet: hoe ziet het eruit? Lay-out vind ik belangrijk. Naar mijn mening moet hetgeen op internet staat, er simpel en overzichtelijk eruit zien. Maar uiteraard moet de lay-out niet de aandacht afnemen van de inhoud. Want de inhoud is en blijft het belangrijkste van de hele website.

Eerst Joomla…nu WordPress

Mijn eerste stappen op het gebied van websites werden gezet met behulp van Joomla. En daarbij maakte ik met het programma Aristeer zelf de lay-out. Tot iemand vroeg: “Wat vind je van WordPress?”.  Nou, niets….want ik gebruikte Joomla. Maar toch werd ik nieuwsgierig. Ik ben mij erin gaan verdiepen en uiteindelijk helemaal overgestapt op WordPress. Gebruiksgemak, heel veel mogelijkheden en thema’s hebben mij over de streep getrokken.

Waarom UW ZAAK, MIJN ZAAK?

Ik wil je helpen. Jij kunt je helemaal kunt richten op het opstarten van je bedrijf. Dat is belangrijk. En je hebt dus geen omkijken naar de bouw van een website of eventueel teksten schrijven voor die website. Jou als bedrijf of organisatie helpen om succesvol te worden, dat is de drive die UW ZAAK MIJN ZAAK heeft. 

En hoe werkt UW ZAAK, MIJN ZAAK?

Transparantie is erg belangrijk voor mij. Dus eerst gaan we om tafel zitten. Kennismaken en kijken of de klik er is; dat is een belangrijk element in een toekomstige samenwerking. Ik laat precies weten wat je van mij kunt verwachten. Je geeft jouw wensen aan en ik laat je weten wat ik daarmee kan doen. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent. We maken duidelijke afspraken voor de start van de bouw van de website. Voor grotere, uitgebreidere websites vraag ik een aanbetaling, maar voor het kant-en-klaar pakket geldt: je betaalt de factuur pas na oplevering.
Ik hou je op de hoogte van de werkzaamheden. Mochten er tussendoor nog aanpassingen komen, dan verwerk ik die meteen. En je kunt gewoon meekijken met de bouw.

Wil je meer weten over mij?

Wil je meer weten over UW ZAAK, MIJN ZAAK ? Neem dan gerust contact met mij op.