Skip to content

(Web)teksten

Teksten schrijven

UW ZAAK, MIJN ZAAK wil graag uw partner zijn … ook voor de inhoud van uw website.

Teksten schrijven voor een website lijkt makkelijk, maar dat is het echt niet. Het “probleem” is dat de bezoekers van uw/een website in eerste instantie niet alle teksten lezen, maar er vlug overheen scannen. En daar moet dus rekening mee worden gehouden. Alles moet bij elkaar passen: bijvoorbeeld de inhoud van een alinea bij de kop van de tekst. Ook Google is een bezoeker van uw site, die de tekst scant. Dus er moet ook nog met zoekmachines rekening worden gehouden. Dat de tekst hierop aangepast is, noemt men Search Engine Optimalization (SEO).
UW ZAAK, MIJN ZAAK kan u helpen met uw eigen teksten voor de website: goed leesbaar (zonder schrijffouten) en zoekmachine-vriendelijk. En dan wordt er dus gelet op titel- kop-tekst.  Soms is het dus nodig om wat zinnen aan te passen.
Als u het helemaal wilt uitbesteden, schakelt UW ZAAK, MIJN ZAAK haar vaste specialist op het gebied van tekstschrijven (A-net Communicatie) in. U kunt eventueel steekwoorden uit uw vakjargon aanreiken. Die worden dan omgezet in goedlopende zinnen en goede vindbare tekst. Niet alleen voor op de website, maar ook voor uw andere media als brochures, flyers of voor op social media.

Laten we hierover praten...

Wilt u meer weten over het (her)schrijven van de teksten voor uw website ? Neem dan gerust contact met ons op. UW ZAAK, MIJN ZAAK helpt u met uw communicatie.

Websites bouwen doen we samen